”Positiv feedback från kunderna ger mig massa motivation!”

Niclas arbetar på CatalystOnes Supportavdelning med kunder på den svenska marknaden. CatalystOne har en exceptionellt hög kundnöjdhet och något som får Niclas motiverad är bland annat den positiva feedbacken från kundernas HR-avdelningar.

Niclas_catalystone

Så, Niclas, vad gör du här på CatalystOne?

Det är min uppgift att se till så att kundernas CatalystOne-system fungerar som de ska! Jag har daglig kontakt med massa olika kunder över olika branscher och ställen i Sverige. Vi har en väldigt hög kundnöjdhet och positiv feedback från kunderna ger mig massa motivation! Den typen av feedback är alltid uppskattad.

Vad är det för typ av feedback?

När vi har löst en kundfråga så skickar vi ut en undersökning där kunden kan få berätta om han eller hon är nöjd och också lämna en kommentar, tidigare idag så fick jag en kund som tyckte jag hade gjort ett väldigt bra jobb så just nu är jag på riktigt bra humör.

Det måste vara riktigt tillfredsställande det där.

Ja men absolut, alla i supportteamet är enormt måna om att kunderna ska må bra. Mår kunderna bra så är de kunder längre och då mår vi på CatalystOne också bra.

Du arbetar härifrån Stockholm men större delen av supportteamet sitter i Norge, hur går ert samarbete till?

Bra fråga! Det är lite extra spännande just nu för en av mina kollegor i Norge har precis fått en tjänst som team lead för oss, han är superduktig så det ska bli spännande att se hur han växer in i den rollen. Vi pratar nästan dagligen med varandra. Eftersom vår mjukvara som vi säljer ser likadan ut över landsgränserna så ser också supportärendena ganska liknande ut både här och i Norge. Vi hjälps åt och lär oss av varandra, det är skönt att känna att man har ett stort nätverk att ta hjälp av om det behövs.

Vad ser du fram emot just nu?

Det kanske låter klyschigt men när jag vaknar på måndagsmorgnarna så ser jag alltid fram emot att få komma till jobbet. Vi har det kul tillsammans och jag känner att jag är på ett ställe där jag får vara med och påverka.

John F. Granlund

John F. Granlund, 12 december 2018

Få månatliga uppdateringar från bloggen!